SRI Sign Solution A/S ønsker at være Europas førende producent af lysskilte og reklameskilte til lastbiler og erhvervskøretøjer. Når skiltene forsynes med firmanavn/logo, skaber de opmærksomhed i trafikken, og køretøjerne får dermed stor reklameværdi for ejerne. Samtidig bidrager reklameskiltene til øget synlighed og dermed sikkerhed i trafikken.

Skilte fra SRI Sign Solution A/S distribueres gennem et bredt netværk af forhandlere i ind- og udland.

Vores idé bygger på 3 nøgleord: Kvalitet, mangfoldighed og fleksibilitet.

Kvalitet:

  • Til fremstilling af skilte anvender vi altid kun de bedste råvarer – fx. robuste, slagfaste, rustfrie og vejrbestandige materialer.
  • Vi prioriterer miljøaspektet og indbygger derfor de nyeste LED-lysinstallationer med lang levetid og lavt energiforbrug.  
  • For at sikre kunden en langtidsholdbar løsning, gennemgår alle vore produkter en grundig forarbejdning. Både konstruktion, samlinger og detaljer i øvrigt bærer præg af, at der er tale om solidt håndværk.

Mangfoldighed:

  • Vi er totalleverandør, og vort sortiment omfatter derfor alle former for lysskilte til lastbiler, herunder både lyskasser, 8 – 10 mm tynde lysplader og lysskilte med indbygget rotorblink og fjernlys. Alle vore lysskilte fungerer som reklameskilte, der kan tekstes med navn/logo efter eget valg.
  • Vi ønsker at være en troværdig totalleverandør, som kunden kan vende tilbage til igen og igen.

Fleksibilitet:

  • Alle vore produkter tilbydes i både standardstørrelser og specialstørrelser, der kan tilpasses kundens individuelle ønsker. Vi lægger vægt på at være en fleksibel virksomhed, der kan tilbyde kunden præcis den skilteløsning, der matcher behovet.
FrontSignLED @ Lumigo.nl
DAF lastbil, Tagskilte, Skilte til Lastbiler
AeroSlimLED på Scania