Når du køber nye skilte hos SRI Sign Solution A/S, har du garanti for, at skiltene er blevet produceret under stor hensyntagen til miljøet. Vi prioriterer materialer, der kan bruges i årevis. Desuden kan materialerne genanvendes, når produktet er udtjent.

Kort fortalt

 • Alle bagkasser til lyskasserne er produceret i aluminium, som er et robust materiale, der ikke kan ruste men bevarer sin flotte overflade

 • Frontplader og endestykker er – afhængig af skiltetype – fremstillet i specialfremstillet polycarbonat eller støbt akryl. Det er slagfaste, UV- og vejrbestandige materialer, der holder år efter år

 • I vores skilte er monteret LED-dioder med et minimalt strømforbrug. Vi anvender den nyeste LED-teknologi med et energiforbrug på maksimalt 12,5 W pr. meter skilt.

 • Det er muligt at købe reservedele til alle vores lyskasser. Vi støtter tanken om, at det er bedre at reparere end at købe nyt, fordi det bedre for klimaet. Hvis en frontplade skal skiftes – fx hvis bilen skifter ejer – kan der købes en ny frontplade. Sker der noget med en endegavl, kan der købes en ny. Selv om lyskassen er 20 år gammelt, kan du stadig købe reservedele.

 • Når et skilt kasseres, kan du levere det tilbage til os. Vi sørger for, at alle dele bliver indleveret forsvarligt til genbrug. Både frontplade, endegavle og bagkasse er fremstillet af materialer, der kan genanvendes.

 • Kvalitetsprodukter ned til  mindste detalje. Selv skruerne er lavet af rustfrit stål.

genbrug-skilte-SRI

Vores skilte har ekstrem lang levetid. Men når skiltet efter et langt liv er udtjent, bør det leveres tilbage til SRI Sign Solution A/S. Vi sørger for, at det får et godt efterliv ved at sortere alle materialer og indlevere råvarerne, så de bliver genanvendt.

Lysskilt AeroSignLED® materialer

AeroSignLED® materialer

 • 1: Frontpladen til AeroSignLED® er fremstillet af polycarbonat, som er UV-beskyttet på begge sider. Det betyder, at frontpladen kan modstå al slags vejr og ikke gulner med tiden. Pladerne er desuden slagfaste. Den lange holdbarhed betyder, at du har glæde af skiltet i årevis. Når skiltet engang skal kasseres, tager vi gerne skiltet retur og sørger for, at også frontpladen genanvendes.

 • 2: Endegavlene på AeroSignLED® er også fremstillet af UV-beskyttet polycarbonat. Materialet er slagfast og næsten umuligt at slå i stykker. Hvis endegavlene alligevel skal skiftes på et tidspunkt, tager vi gerne de kasserede endestykker retur og sørger for genanvendelse.

 • 3: Bagkassen og bunden af skiltet er fremstillet af aluminium i kvaliteten AIMg3, som er aluminium med en magnesium-legering. Denne type aluminium er søvandsbestandig og har en høj korrosionsbestandighed samt god svejsbarhed. Sammensætningen af materialerne kan ses i dette dokument: AIMg3-Aluminium. Bemærk, at der indgår titanium i materialet. Det øger styrken på aluminiumspladerne væsentligt. Pladerne er påsat C-lister, der er anodiserede med 20µ.

 • 4: I AeroSignLED® monteres højtydende lysdioder med lang levetid og et meget lavt strømforbrug, nemlig kun 12,5 W pr. meter. Lysdioderne giver et strømudbytte på hele 2.026 Lumen pr. meter LED-bånd. Du kan læse om lysdioderne her: Datablad.

AeroSlimLED lysskilt fra SRI - materialer

AeroSlimLED® materialer

 • 1: Frontpladen til AeroSlimLED® er fremstillet af polycarbonat, som er UV-beskyttet på begge sider. Det betyder, at frontpladen kan modstå al slags vejr og ikke gulner med tiden. Pladerne er desuden slagfaste. Den lange holdbarhed betyder, at du har glæde af skiltet i årevis. Når skiltet engang skal kasseres, tager vi gerne skiltet retur og sørger for, at også frontpladen genanvendes.

 • 2: Endegavlene på AeroSlimLED® er også fremstillet af UV-beskyttet polycarbonat. Materialet er slagfast og næsten umuligt at slå i stykker. Hvis endegavlene alligevel skal skiftes på et tidspunkt, tager vi gerne de kasserede endestykker retur og sørger for genanvendelse.

 • 3: Bagkassen/bunden af skiltet er fremstillet som en sølv-elokseret aluminiumsprofil med et aluminiumsoxidlag på 20µ som beskytter overfladerne stærkt mod korrosion. Ud over at forbedre korrosionsbestandigheden, gør sølvelokseringen overfladen hård, og derved øges modstanden mod mekanisk slid. Sammensætningen af materialerne i aluminiumsprofilen kan ses i dette dokument: Aluminiumsprofil. Bemærk, at der indgår titanium i materialet. Det øger styrken på aluminiumspladerne væsentligt.

 • 4: I AeroSlimLED® monteres højtydende lysdioder med lang levetid og et meget lavt strømforbrug, nemlig kun 12,5 W pr. meter. Lysdioderne giver et strømudbytte på hele 2.026 Lumen pr. meter LED-bånd. Du kan læse om lysdioderne her: Datablad.

ClassicSignLED lysskilt - materialer

ClassicSignLED® materialer

 • 1: Frontpladen til ClassicSignLED® er fremstillet af slagstærk støbt akryl, som er oppresset.

 • 2: Bagkassen/siderne af skiltet er fremstillet som en sølv-elokseret aluminiumsprofil med et aluminiumsoxidlag på 20µ som beskytter overfladerne stærkt mod korrosion. Ud over at forbedre korrosionsbestandigheden, gør sølvelokseringen overfladen hård, og derved øges modstanden mod mekanisk slid. Sammensætningen af materialerne i aluminiumsprofilen kan ses i dette dokument: Aluminiumsprofil. Bemærk, at der indgår titanium i materialet. Det øger styrken på aluminiumspladerne væsentligt.

 • 3: I ClassicSignLED® monteres højtydende lysdioder med lang levetid og et meget lavt strømforbrug, nemlig kun 12,5 W pr. meter. Lysdioderne giver et strømudbytte på hele 2.026 Lumen pr. meter LED-bånd. Du kan læse om lysdioderne her: Datablad.

FrontSignLED lysskilt - materialer

FrontSignLED® materialer

 • 1: FrontSignLED® er fremstillet af en 8 mm tyk, lysledende, laser rasteriseret akrylplade, der er lakeret på bagsiden. Pladen er fleksibel og bøjelig og kan dermed let tilpasses køretøjets facon.

 • 2: Lysfordelingen er jævn og ensartet over hele pladen og lysudbyttet på 1100 lumen pr. meter er markedets højeste. Lysinstallationen er vandtæt. Her kan du læse om lyset i skiltene: LEDlys.

 • 3: Omkring hele skiltet er monteret en sort kantliste, der beskytter lyspladen og giver skiltet en flot finish.

 • 4: Lysskiltet monteres med medfølgende Bostik lim i hvid eller sort. Se datablad: Hvid. Se datablad: Sort.

Vi lægger vægt på at anvende råvarer uden skadelige, miljøbelastende indholdsstoffer. Derfor har vi også underskrevet EUs “Declaration of Conformity with REACH/SCIP requirements”, som du kan downloade her.