Når du køber nye skilte hos SRI Sign Solution A/S, har du garanti for, at skiltene er blevet produceret under stor hensyntagen til miljøet. Vi prioriterer materialer, der kan bruges i årevis. Desuden kan materialerne genanvendes, når produktet er udtjent.

Kort fortalt

  • Alle bagkasser til lyskasserne er produceret i aluminium, som er et robust materiale, der ikke kan ruste men bevarer sin flotte overflade

  • Frontplader og endestykker er – afhængig af skiltetype – fremstillet i specialfremstillet polycarbonat eller støbt akryl. Det er slagfaste, UV- og vejrbestandige materialer, der holder år efter år

  • I vores skilte er monteret LED-dioder med et minimalt strømforbrug. Vi anvender den nyeste LED-teknologi med et energiforbrug på maksimalt 14,6 W pr. meter skilt.

  • Det er muligt at købe reservedele til alle vores lyskasser. Vi støtter tanken om, at det er bedre at reparere end at købe nyt, fordi det bedre for klimaet. Hvis en frontplade skal skiftes – fx hvis bilen skifter ejer – kan der købes en ny frontplade. Sker der noget med en endegavl, kan der købes en ny. Selv om lyskassen er 20 år gammelt, kan du stadig købe reservedele.

  • Når et skilt kasseres, kan du levere det tilbage til os. Vi sørger for, at alle dele bliver indleveret forsvarligt til genbrug. Både frontplade, endegavle og bagkasse er fremstillet af materialer, der kan genanvendes.

  • Kvalitetsprodukter ned til  mindste detalje. Selv skruerne er lavet af rustfrit stål.

genbrug-skilte-SRI

Vores skilte har ekstrem lang levetid. Men når skiltet efter et langt liv er udtjent, bør det leveres tilbage til SRI Sign Solution A/S. Vi sørger for, at det får et godt efterliv ved at sortere alle materialer og indlevere råvarerne, så de bliver genanvendt.

Lysskilt AeroSignLED® materialer

AeroSignLED® materialer

  • 1: Frontpladen til AeroSignLED® er fremstillet af polycarbonat, som er UV-beskyttet på begge sider. Det betyder, at frontpladen kan modstå al slags vejr og ikke gulner med tiden. Pladerne er desuden slagfaste. Den lange holdbarhed betyder, at du har glæde af skiltet i årevis. Når skiltet engang skal kasseres, tager vi gerne skiltet retur og sørger for, at også frontpladen genanvendes. Du kan se pladens tekniske specifikationer her: Tekniske data.

  • 2: Endegavlene på AeroSignLED® er også fremstillet af UV-beskyttet polycarbonat. Materialet er slagfast og næsten umuligt at slå i stykker. Hvis endegavlene alligevel skal skiftes på et tidspunkt, tager vi gerne de kasserede endestykker retur og sørger for genanvendelse. Du kan se endegavlenes tekniske specifikationer her: Tekniske data.

  • 3: Bagkassen og bunden af skiltet er fremstillet af aluminium i kvaliteten AIMg3, som er aluminium med en magnesium-legering. Denne type aluminium er søvandsbestandig og har en høj korrosionsbestandighed samt god svejsbarhed. Sammensætningen af materialerne kan ses i dette dokument: AIMg3-Aluminium. På pladerne er påsat C-lister, der er anodiserede med 20µ.

  • 4: I AeroSignLED® monteres højtydende lysdioder med lang levetid og et meget lavt strømforbrug, nemlig kun 14,6 W pr. meter. Lysdioderne giver et strømudbytte på hele 1.306 Lumen pr. meter LED-bånd. Du kan læse om lysdioderne her: Datablad.