Vi ønsker at vise vores hjælp og støtte til mennesker, der er i nød eller har alvorlig sygdom tæt inde på livet. Da SRI Sign Solution A/S opererer i en lang række lande, prioriterer vi at yde støtte via internationale organisationer. Vi har valgt at støtte følgende formål:

SRI Sign Solution /AS - Røde Kors Erhvervsklub

Røde Kors altid er til stede og gør en mærkbar forskel for udsatte mennesker – både i verdens brændpunkter og hjemme i Danmark. Røde Kors er verdens største humanitære hjælpeorganisation med afdelinger i 192 lande. Hjælpearbejde i forbindelse med krig og katastrofer er centralt for Røde Kors´ arbejde, men også i vores eget land gør Røde Kors et stort socialt og humanitært arbejde. Som medlem af Røde Kors´ Erhvervsklub er vi glade for at kunne bidrage til det gode arbejde.

Unicef Erhvervshjælper - SRI Sign Solution A/S

UNICEF støtter de mest udsatte børn i verden. Også de børn, der er allersværest at nå. Vi har valgt at blive Erhvervshjælper i UNICEF, fordi vi mener, at vi har et fælles ansvar for at sørge for, at børn og unge bliver udrustet med de rammer, evner og muligheder, de skal bruge for at bygge en bedre fremtid for sig selv, deres familier og lokalsamfund.

Erhvervsmedlem - Kræftens Bekæmpelse - SRI Sign Solution A/S

SRI Sign Solution A/S er Erhvervspartner i Kræftens Bekæmpelse. Vi ønsker at støtte forskningen på kræftområdet og bidrage til, at patienter og pårørende kan få den hjælp, de har brug for.